També disponible en: Valencià

Graduat l’any 2010 en realització audiovisual i multimèdia a l’ERAM (Universitat de Girona) i el 2011 en BA Graphic Communication a la Universitat de Northampton, Genís Carreras és dissenyador gràfic, il·lustrador i autor del llibre Philographics: Big Ideas in Simple Shapes. Després d’haver estat cinc anys vivint a Londres i treballant per a diverses agències de disseny i marca, decideix tornar a Girona i crear Studio Carreras, un estudi independent de disseny gràfic, construcció de marca i il·lustració, des d’on treballa per a clients d’arreu del món en projectes editorials, d’identitat visual, de paquetització i digitals.

L’obra gràfica de Carreras sovint se situa a la frontera entre el disseny i l’art i ha estat exposada a Nova York, Londres, París i Barcelona. Alguns dels seus treballs han format part del Graphic Design Festival of Breda (Holanda) i el Lodz Design Festival (Polònia). A més, han estat premiats amb un Laus Award (2016) i nominats al World Ilustration Awards (2016), i apareixent en nombrosos llibres i publicacions del sector del disseny com ara Fubiz, Étapes, Communication Arts, DesignWeek, WIRED o Fast Company. En el seu treball Carreras redueix idees complexes a allò més essencial fent servir les formes bàsiques i el color com a llenguatge expressiu. És el cas de les cobertes de la revista New Philosopher, un treball que porta quatre anys realitzant (més de setze portades ja), i que es caracteritza per reflectir els diferents motius filosòfics d’una manera minimalista i figurativa.

Exposició Philographics | MuVIM. Vestíbul i Sala de la Torre | Del 16 de maig al 25 de juny | Inauguració: dimarts 16 de maig a les 19.00 h ||